Jack Botman

De Roos 48

16111KH  Bovenkarspel

Tel: 0228 515386

Mob. 06 24364802

Email: jackbotman@quicknet.nl

Even voorstellen:

Mijn naam is Jack Botman. Een jaar na de start van schilderskring Bessie heb ik me aangemeld en ben dus al jaren actief lid. Door de jaren heen heb ik met vele technieken gewerkt, hoofdzakelijk aquarel, acryl en olieverf, maar ook pentekenen, etsen en pastel.

Vroeger vond ik tekenen al leuk, zeker ook door de bewonderende blikken van mijn klasgenoten. Later heb ik korte cursusen gevolg bij de Blauwe schuit.

Door het lidmaatschap van  "Bessie" heb ik regelmatig werk onder handen. Heel soms werk ik thuis, meestal is dat dan omdat ik dan werk aan een opdracht van b.v. een portret. In het verleden heb ik heel veel aquarellen gemaakt van plekjes in de omgeving. Nu hebben we nog een groepje dat een aantal keren per jaar een plekje zoekt in een stad of de natuur om lekker buiten te werken. Dat gebeurd ook elk jaar tijdens ons schilderweekend. We verblijven dan een paar dagen in een kamphuis en trekken er zaterdag op uit om te schilderen.

Nu werk ik meestal met olieverf of acryl en maak vaak portretten. Het is een leuke hobby en een gezellige groep om mee op te trekken.

 

 

 

 • David Bowie

  Acryl 50 x 50 cm. Verkocht

 • Roos

  Acryl 60 x 80 cm

 • Statieportret

  Portret gemaakt voor de wedstrijd van de gemeente.

 • Maxima

  Olieverf. 30 x 40 cm

Opmerkingen

29.04.2021 17:22

Rob Rodrigues

Prachtig werk 👍😀